dilluns, 23 de març del 2020

Idees creatives i deucatives per fer amb els nens i nenes a casa aquests dies


1. FER MANUALITATS

Aquestes activitats poden ser molt entretingudes per a ells i enriquidores per desenvolupar la seva creativitat, la psicomotricitat fina, la paciencia i la tranquil·litat, que en aquest dies ens fa tanta falta.
Podem fer servir qualsevol material que tinguem a casa, utilizar plastilina, pintures, fang, gomets, purpurina, fer braçalets amb fils que tinguem, llanes, rotllos de paper, mitjons per fer titelles, etc. 

IMAGINACIÓ AL PODER!!









2. LLEGIR

Anem a treure la pols a la biblioteca de casa i afavorim la lectura dels que ja tenim, llegim amb ells, els podem preguntar lletres i sons, els podem explicar paraules noves, comentem els dibuixos, colors, parts del cos, roba...
Si els que tenim a casa ja els hem llegit moltes vegades i perden l'interès, podem mirar per internet, podem buscar a l'ebiblio en forma digital, o comprar-ne algún per internet. També podem buscar
audiollibres en català en format mp3, castellà o anglès a Spotfy o altres plataformes.
Fins i tot si us animeu podeu crear un vosaltres amb dibuixos, i els podem mirar a la tornada a la classe tot junts.
Us deixo un enllaç també on trobareu contes:

              FES CLICK AQUÍ



3. ESCOLTAR MÚSICA

Podem escoltar música de tot tipus, cantar junts tocar amb instruments improvisats, intentar fer espai a casa per tenir lloc per ballar.
Amb les estones de ball desemvolupem l'expressió corporal, podem combinar estones més lúdiques i d'activitat més intensa, i estones de relaxació i pau gràcies a la música. Us proposem alguns grups com:

- La Dàmaris Gelabert (té canal a youtube)

Escolteu i balleu!!👂🔊🎶🏃




4. JOCS DE TAULA

Els jocs de taula sobre tot els cooperatius proposen un repte col´lectiu i afavoreixen el pensament lògic matemàtic, la psicomotricitat fina, la concentració, la coordinació, etc. Afavoreixen el treball en equip i l'estratègia.








*Proposta: si no els tenim els podem fer cassolans

Aquí teniu una sèrie d'idees i propostes, no deixeu de mirar el blog, anirem posant noves activitats per fer més suportable aquesta situació❤❤👋👋






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.